INFANTIL Y FAMILIAR

Quan la farem?

Es recomana fer la sessió a partir dels 4 mesos per fer una sessió més lliure amb el nen/a despulladet sobre diferents teles o fons de color o bé a partir del 6/7 mesos que començen agunatar-se asseguts.

On la fem i quant dura?

La sessió pot realitzar-se en:

ESTUDI: el nostre estudi a Tarragona (on hi ha major intimitat)
EXTERIORS a LA NATURA: en una localització exterior (platja o muntanya / parc).
Tenen una durada aproximada.

Les nostres sessions baby solen ser minimalistes, centrades més en el nen, expresions. Amb un enfoc molt infantil.
Les fotos pueder ser amb més o menys roba. Per descomptat, en la sessió podem integrar tambié els pares i altres fills. Abans de la sessió podem parlar sobre les diferents possibilitats.

Què inclou?

La sessió inclou el meu temps i dedicació durante la sessió, la producció i muntatge dels sets & atrezzo, el postprocessat de les imatges en alta qualitat, i les reunions de preconsulta i selecció d’imatges.

El pack base inclou 20 imatges finals editades lliurades en format digital, aquest pack es pot ampliar amb més fotografies i/o complementar la vostra sessió amb les diferents opcions que us detallem en les següents pàgines , àlbums, caixes, packs.

Les sessions baby es realitzen a partir del 4t o 6è mes, depenent del resultat que vulguem o del tipus de foto que ens agradi…
Les sessions es realitzaràn per la tarda si el client/a es retarda, em puc vere afectada per falta de temps, en aquest cas hauré d’ajustar la sessió al temps restant, el preu serà el mateix.

La roba l’heu de portar vosaltres, jo ho complementaré amb l’atrezzo de l’estudi, depenent de la robeta que hagueu escollit.
Es important quan reserveu dia i hora mirar els vostres horaris però sobretot els seus (que no sigui la seva hora de la migdiada, la seva hora de berenar, esmorzar,que hagi dormit…)

En el cas de no poder realitzar la sessió per causes majors (tant per part del client com per la meva), es posposaria la sessió fins que es pogués realitzar, al no haver-hi una paga i senyal prèvia no hi ha cap obligació de realitzar-la, en el cas que no es pogués fer.

En el cas que passi més d’un any en que hagi realitzat la sessió i no hagi obtingut resposta dels pares, en l’elecció de les fotos, seran arxivades i no hi haurà cap devolució de la paga i senyal.